AUTOSERVIS CVETKO

Geometrija kotača i vulkanizacija

Muči li vas nepravilno trošenje guma, automobil vuče u stranu, pojavljuju se vibracije na volanu - najvjerojatnije su kotači izašli iz idealnog pravca odnosno narušena je ispravna geometrija kotača.

Vožnja automobilom koji ima nepravilnu geometriju kotača je sve, samo NE sigurna vožnja. Vozači takvih vozila trebaju što prije potražiti uslugu komjuterskog podešavanja geometrije kotača.

Geometrija kotača sastoji se od tri kuta (špura, nagiba i zatura) koji trebaju biti međusobno usklađeni da bi automobil bio u redu. Ako ustanovimo da se pojava (luft) na nekom dijelu ovjesa, s lakoćom ćemo vam zamjeniti kugle, krajnike, ramena ili vilice...

U našoj radionici provjeru i podešavanje geometrije kotača vršimo s najmodernijom opremom i s dugogodišnjim iskustvom, što je garancija potpune sigurnosti u prometu. U našoj ćemo radioni također rado montirati i balansirati gume bez obzira da li ste ih kupili kod nas ili donijeli sa sobom. 

Ako vas muči trešnja volana ili bilo koji drugi problem s gumama slobodno se javite jer ćemo vaš problem vrlo lako riješiti.